Sova borta och sova vilse

Jag har tillbringat hela eftermiddagen och kvällen hos min syster och niece, Bolle, eftersom far i huset är på affärsresa. Bolle är världens sötaste onge. Hon är knappt tio månader och visar redan en rejäl portion humor och en komisk timing. Det har hon ju såklart efter mig. Jag älskar henne till månen och tillbaka.

Hade ett bra samtal hos min psykolog idag. Hon är lite orolig för min enorma trötthet men vill samtidigt pusha på mig genom att få mig att tänka ut en plan för vad jag vill ska hända efter min sjukskrivning. Jag vet vad jag inte vill göra, men har svårare att formulera vad jag vill göra. Skriva Den Stora Romanen. Lycka till. 

Måste sova nu, klockan står på 07.00. Tycker inte om att a) sova utan Erik, b) sova borta samt c) a+b. Hade ju varit nimt* om jag hade hämtat ut mina insomningstabletter. Grrr. 

*skånska för "praktiskt, trevligt"