Till Bolle

Älskade Bolle, idag är det ett år sedan du kom. Och ett år sedan du vände upp och ner på hela min värld. Jag hade förstått att det är något alldeles speciellt med syskonbarn, men hade inte föreställt mig att kärleken till dig skulle drabba mig med styrkan av en flodvåg.

Du är min älskade lillasysters dotter men jag älskar dig som om du vore min egen. Du påminner så mycket om din mamma att det känns som att jag har fått både en systerdotter och en syster till. Jag var rädd att du skulle förvärra min sorg över att jag inte har fått några egna barn, men tvärtom har du hjälpt till att komma över den. Nu har jag ju dig, Bolle! 

Jag längtade ihjäl mig efter att du skulle komma ut och när du äntligen kom den 21 januari förra året började jag gråta på jobbet av längtan att få träffa dig. Jag hade fjärilar i magen på vägen till BB i Solna. Lite nervös var jag nog också. Sen fick jag hålla dig och du tittade på mig med dina vackra blåa ögon och jag blev omedelbart och hopplöst förälskad. Du var det finaste jag sett. 

Det har varit en fantastisk resa, det här året med dig. Varje gång vi har träffats, vilket ju har varit ca två gånger i veckan, har du lärt dig något nytt. Jag kan inte fatta att du har utvecklats till en sådan lite personlighet på bara ett år! Du är snäll, smart, musikalisk och mycket rolig. Jag visste inte att en ettåring kunde ha en sådan humor och komisk timing som du har! Du förvånar mig varje gång vi ses.

Jag älskar dig till månen och tillbaka Bolle, det finns ingenting jag inte skulle göra för dig. Grattis på ettårsdagen, älskade unge.