150 procent rakt fram, ba!

Kom precis hem efter mitt sista möte med min psykolog. För denna sjukskrivningen i alla fall. Det känns lite sorgligt, för vi har haft jättebra samtal, men mest skönt eftersom jag nu känner mig mer i balans än på flera år. När jag gjorde mig i ordning för dagens besök tänkte jag "måste jag verkligen...?" så det känns verkligen som om att jag redo att ta mig vidare på egen hand.

Jag fick fylla i samma frågeformulär som jag fyllde i vid vårt första möte, för att psykologen skulle kunna se att jag gjort framsteg. Det första testet, som handlar om depression, "förbättrade jag mitt resultat" med 70 % och på det andra testet, som handlar om stress och sömnsvårigheter "förbättrade jag mitt resultat med 80 %. 150 % alltså! Wow!

Nu handlar det bara om att behålla de här 150 procenten. Men jag ska fan inte bli deprimerad igen, det har jag bestämt mig för. *knyter näven i luften*