29 vilda bebisar i samma rum

Jag vill passa på att umgås så mycket som möjligt med Bolle innan jag börjar arbeta igen och innan hon börjar på dagis i augusti. Hon är 14 månader nu och utvecklas så snabbt att jag knappt hinner med. Nya "ord", uttryck och moves varje dag. Och hon älskar sång och musik.

Idag var jag med syrran och Bolle på sångstund på biblioteket i Solna centrum. 29 barn i åldrarna ca 8-15 månader och 30 vuxna (eftersom Bolle var den enda som hade både mamma och moster med sig. Och så sångledaren som var från Solna kulturskola. Det var så roligt...! Boller var lite blyg i början men tinade upp så småningom och jazzade runt och jagade såpbubblor. Jag fick en beundrare på drygt ett halvår som ville krypa upp i mitt knä, men då kom Bolle och markerade att jag minsann var hennes moster och hon tänkte inte dela med sig.

Nåväl, nu funderar jag på om jag inte ska ta och fräscha upp mina gitarrkunskaper och börja leda babysång ett par gånger i månaden. Går ju bra med att kombinera med att exempelvis arbeta som sjukhusclown.