Om drömmen om ett co-working space

Mannen och jag var i London, bodde i Shoreditch. En morgon åt vi frukost på Jago som är inrymt i co-workingspacet (är det ens ett ord? Nä?) Second Home. Min första tanke när vi satt där och frukosterade var inte helt oväntat "här vill jag också sitta och jobba!". Jag menar, kolla in bilderna på hemsidan... Futuristisk design, fina färger, luftigt, coolt, macar, cyklar, unga smarta människor. Vad mer kan en begära?

Idag när jag träffade min vän och gamla kollega Maria kom vi att börja prata om co-working spaces och jag berättade om Second Home. Efter en stunds diskuterande fram och tillbaka kom vi båda två fram till att vi skulle vilja driva en sån verksamhet, snarare än att arbeta i det. För det verkar ju mycket roligare?! 

Så om det är någon som läser detta som skulle vilja ha två fyrtiopluskvinnor som har erfarenhet från verksamhetsutveckling, projektledning, design thinking och strategiarbete - hör av dig för tusan!